ME

24.3.13

Hiljaiseloa:)

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua kun ei tässä talossa ole touhuttu mitään ihmeellistä.
Koirat kokivat kylläkin karmaisevan yllätyksen kuukausi
takaperin kun perheeseemme otettiin KISSA! Kissan nimi on Eevi ja rotuna maine coon :)
Tutustumisessa ei mennyt kuin pari päivää ja nyt Eevi on yksi lauman jäsen :)

Mun pentuhaaveet Aadan suhteen taidetaan unohtaa. Jopa sellainen kysymys heitettiin ilmoille että olisiko Aadan parempi asua jossakin muualla missä se saa enemmän huomiota ja aktiviteetteja. Tämä siitä syystä että neiti on alkanut tuhoamaan kaikenlaisia tavaroita vaikka lelujakin löytyy runsaasti. Joskus myös hän yllättää meidät pissimällä lattialle tuijottamalla samalla jompaa kumpaa meistä suoraan silmiin tyyliin "kattokaas tätä?" :D
Aadasta luopumisen ajatus häipyi parissa tunnissa. Nyt yritetään keksiä lisää tekemistä ja lisätä liikuntaa niin katsotaan minne tässä päädytään. Kävin myös heti kokeilemassa kiinnostaisiko Aadaa uusien tottelevaisuus käskyjen opettelu mutta ainekaan normi naminappuloilla tulosta ei tullut.. Kiinnostus kestää murto-osa sekunnin. Täytynee kokeilla juustolla ja nakeilla seuraavaksi :)

Pitäisi kai alkaa miettimään Aadan näyttelykesää. Rahaa ei kyllä hirveäsi olisi tuhlattavaksi mutta jos nyt pariin näyttelyyn kuitenkin. :) Kotkan Ruusu ja Hamina bastion listoilla ykkösinä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti